Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

New Trends in Food Technology for Green Recovery of Bioactive Compounds from Plant Materials (CROSBI ID 61388)

Prilog u knjizi | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija

Šic Žlabur, Jana ; Voća, Sandra ; Brnčić, Mladen ; Rimac-Brnčić, Suzana New Trends in Food Technology for Green Recovery of Bioactive Compounds from Plant Materials // Role of Materials Science in Food Bioengineering / Grumezescu, Alexandru ; Holban, Alina Maria (ur.). London : Delhi: Elsevier, 2018. str. 1-36

Podaci o odgovornosti

Šic Žlabur, Jana ; Voća, Sandra ; Brnčić, Mladen ; Rimac-Brnčić, Suzana

engleski

New Trends in Food Technology for Green Recovery of Bioactive Compounds from Plant Materials

Principi, oprema i mogućnosti upotrebe novih tehnologija u izolaciji biološki aktivnih spojeva iz biljnog materijala

microwave-assisted extraction ; ultrasound-assisted extraction ; supercritical fluid extraction ; enzyme-assisted extraction ; pressurized liquid extraction ; pulsed electric field

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

1-36.

objavljeno

Podaci o knjizi

Role of Materials Science in Food Bioengineering

Grumezescu, Alexandru ; Holban, Alina Maria

London : Delhi: Elsevier

2018.

978-0-12-811448-3

Povezanost rada

nije evidentirano