Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 942819

KATASTARSKA MJERENJA NA KOSOVU I


Qemajl. Kadiri; Hajzer, Bublaku; Terezë, Hajdaraj; Fadil, Shehu; Muhamet, Fetaj; Abdurrahman, Kuleta; Nysret, Gashi; Magjun, Hyseni; Muzafer, Çaka; Murat, Hoxha et al.
KATASTARSKA MJERENJA NA KOSOVU I / (Meha, Murat) (ur.).
Prishtina: Design House, 2005


Naslov
KATASTARSKA MJERENJA NA KOSOVU I
(CADASTRAL SURVEYING IN KOSOVO I)

Autori
Qemajl. Kadiri ; Hajzer, Bublaku ; Terezë, Hajdaraj ; Fadil, Shehu ; Muhamet, Fetaj ; Abdurrahman, Kuleta ; Nysret, Gashi ; Magjun, Hyseni ; Muzafer, Çaka ; Murat, Hoxha ; Sali, Ahmetaj ; Alexander, Kohli'

Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (nedefinirano)

Izdavač
Design House

Grad
Prishtina

Godina
2005

Stranica
443

ISBN
0-553-57777-8

Ključne riječi
Kadastra, Matjet GPS, Matjet TPS, Kosovaref01
(Cadstre, GPS survey, TPS Survey)

Sažetak
Synimi i Agjencisë Kadastrale të Kosovës ishte dhe është i qartë në Strategjinë e zhvillimit të Administrimit të Tokave nëpërmjet krijimit të Kadastrit Digjital të Kosovës në hap me trendet bashkëkohore në Evropë. Kadastri në Evropë ka histori dhe zhvillim të ndryshëm sipas shteteve. Ndërsa, në Kosovë kadastra ka rrugë interesante të zhvillimit me ngritje dhe ulje të shpeshta të bazuara në ndryshimet politike në regjion.

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
GeodezijaPOVEZANOST RADA


Ustanove
Geodetski fakultet, Zagreb

Citiraj ovu publikaciju

Qemajl. Kadiri; Hajzer, Bublaku; Terezë, Hajdaraj; Fadil, Shehu; Muhamet, Fetaj; Abdurrahman, Kuleta; Nysret, Gashi; Magjun, Hyseni; Muzafer, Çaka; Murat, Hoxha et al.
KATASTARSKA MJERENJA NA KOSOVU I / (Meha, Murat) (ur.).
Prishtina: Design House, 2005
(Meha, M. (ur.) (2005) KATASTARSKA MJERENJA NA KOSOVU I. Prishtina. Design House.
@unknown{unknown, editor = {(Meha, M.}, year = {2005}, pages = {443}, keywords = {Cadstre, GPS survey, TPS Survey}, isbn = {0-553-57777-8}, title = {CADASTRAL SURVEYING IN KOSOVO I}, keyword = {Cadstre, GPS survey, TPS Survey}, publisher = {Design House}, publisherplace = {Prishtina} }