Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 942799

KATASTARSKA MJERENJA NA KOSOVU II


Qemajl. Kadiri; Hajzer, Bublaku; Terezë, Hajdaraj; Fadil, Shehu; Muhamet, Fetaj; Abdurrahman, Kuleta; Nysret, Gashi; Magjun, Hyseni; Muzafer, Çaka; Murat, Hoxha et al.
KATASTARSKA MJERENJA NA KOSOVU II / (Meha, Murat) (ur.).
Prishtina: Design House, 2005


Naslov
KATASTARSKA MJERENJA NA KOSOVU II
(CADASTRAL SURVEYING IN KOSOVO II)

Autori
Qemajl. Kadiri ; Hajzer, Bublaku ; Terezë, Hajdaraj ; Fadil, Shehu ; Muhamet, Fetaj ; Abdurrahman, Kuleta ; Nysret, Gashi ; Magjun, Hyseni ; Muzafer, Çaka ; Murat, Hoxha ; Sali, Ahmetaj ; Alexander, Kohli'

Vrsta obrazovnog materijala
Ostalo (nedefinirano)

Izdavač
Design House

Grad
Prishtina

Godina
2005

Stranica
405

Ključne riječi
Kadastra, Matjet GPS, Matjet TPS, Kosovaref01
(Cadstre, GPS survey, TPS Survey)

Sažetak
Synimi i Agjencisë Kadastrale të Kosovës ishte dhe është i qartë në Strategjinë e zhvillimit të Administrimit të Tokave nëpërmjet krijimit të Kadastrit Digjital të Kosovës në hap me trendet bashkëkohore në Evropë. Kadastri në Evropë ka histori dhe zhvillim të ndryshëm sipas shteteve. Ndërsa, në Kosovë kadastra ka rrugë interesante të zhvillimit me ngritje dhe ulje të shpeshta të bazuara në ndryshimet politike në regjion.

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
GeodezijaPOVEZANOST RADA


Ustanove
Geodetski fakultet, Zagreb

Citiraj ovu publikaciju

Qemajl. Kadiri; Hajzer, Bublaku; Terezë, Hajdaraj; Fadil, Shehu; Muhamet, Fetaj; Abdurrahman, Kuleta; Nysret, Gashi; Magjun, Hyseni; Muzafer, Çaka; Murat, Hoxha et al.
KATASTARSKA MJERENJA NA KOSOVU II / (Meha, Murat) (ur.).
Prishtina: Design House, 2005
(Meha, M. (ur.) (2005) KATASTARSKA MJERENJA NA KOSOVU II. Prishtina. Design House.
@unknown{unknown, editor = {(Meha, M.}, year = {2005}, pages = {405}, keywords = {Cadstre, GPS survey, TPS Survey}, title = {CADASTRAL SURVEYING IN KOSOVO II}, keyword = {Cadstre, GPS survey, TPS Survey}, publisher = {Design House}, publisherplace = {Prishtina} }