izvor podataka: crosbi
✓
Primjena ekstruzije sa superkritičnim CO2 kao nove tehnologije u prehrambenoj industriji (CROSBI ID 662976)
Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | domaća recenzija
Ačkar, Đurđica
Primjena ekstruzije sa superkritičnim CO2 kao nove tehnologije u prehrambenoj industriji // Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“. 2018
Podaci o odgovornosti
Ačkar, Đurđica
hrvatski
Primjena ekstruzije sa superkritičnim CO2 kao nove tehnologije u prehrambenoj industriji
U prezentaciji su predstavljene glavne prednosti ekstruzije sa superkritičnim CO2 u odnosu na klasični proces ekstruzije te prikazani rezultati rada u sklopu projekta FUNEXFOOD.
ekstruzija , superkritični CO2 ; nova tehnika
nije evidentirano
engleski
Application of extrusion with supercritical CO2 as a new technology in the food industry
nije evidentirano
extrusion , supercritical CO2 ; new technology
nije evidentirano
Podaci o prilogu
2018.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
Podaci o skupu
Radionica Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina
predavanje
04.05.2018-04.05.2018
Kopačevo, Hrvatska
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove