Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Primjena ekstruzije sa superkritičnim CO2 kao nove tehnologije u prehrambenoj industriji (CROSBI ID 662976)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | domaća recenzija

Ačkar, Đurđica Primjena ekstruzije sa superkritičnim CO2 kao nove tehnologije u prehrambenoj industriji // Radionica "Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina“. 2018

Podaci o odgovornosti

Ačkar, Đurđica

hrvatski

Primjena ekstruzije sa superkritičnim CO2 kao nove tehnologije u prehrambenoj industriji

U prezentaciji su predstavljene glavne prednosti ekstruzije sa superkritičnim CO2 u odnosu na klasični proces ekstruzije te prikazani rezultati rada u sklopu projekta FUNEXFOOD.

ekstruzija , superkritični CO2 ; nova tehnika

nije evidentirano

engleski

Application of extrusion with supercritical CO2 as a new technology in the food industry

nije evidentirano

extrusion , supercritical CO2 ; new technology

nije evidentirano

Podaci o prilogu

2018.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Podaci o skupu

Radionica Nusproizvodi prehrambene industrije – od problema do vrijednih sirovina

predavanje

04.05.2018-04.05.2018

Kopačevo, Hrvatska

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija