Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Znanstveni časopisi u području etnologije i kulturne antropologije (CROSBI ID 782549)

Druge vrste radova | ostalo

Gulin Zrnić, Valentina ; Kelemen, Petra Znanstveni časopisi u području etnologije i kulturne antropologije // Znanstveno-stručni kolokvij u okviru 9. znanstvenog seminara u čast Branimiru Brataniću. 2018.

Podaci o odgovornosti

Gulin Zrnić, Valentina ; Kelemen, Petra

hrvatski

Znanstveni časopisi u području etnologije i kulturne antropologije

U posljednjem desetljeću znanstveno izdavaštvo u Hrvatskoj i u svijetu doživljava mnoge promjene. Brojnost časopisa i uredničke politike, načini objavljivanja, otvoreni pristup, indeksiranost u svjetskim bazama časopisa i domaće kategorizacije članaka, samo su neke od tema koje su važne za razumijevanje u trenutku kada se autor/ica odluči na objavljivanje teksta. Primarno, i sam tekst mora biti napisan prema standardima znanstvenog članka u svim njegovim dijelovima te uređen prema pravilima znanstvenog časopisa. Radionica će biti fokusirana upravo na navedene teme – akademskog pisma i objavljivanja u znanstvenim časopisima, s naglaskom na časopisima iz etnološke i kulturnoantropološke domene. Radionica je namijenjena onima koji tek ulaze u svijet akademskog pisanja i objavljivanja (poslijediplomski studenti), kao i etnolozima koji su više orijentirani na praktičan rad, a kojega žele učiniti vidljivijim u široj akademskoj zajednici (konzervatori, muzealci i dr.).

znanstveni časopisi ; etnologija i kulturna antropologije

nije evidentirano

engleski

Scientific journals in the field of ethnology and cultural anthropology

nije evidentirano

scientific journals ; ethnology and cultural anthropology

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Znanstveno-stručni kolokvij u okviru 9. znanstvenog seminara u čast Branimiru Brataniću

2018.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Etnologija i antropologija