Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Socijalne i zdravstvene prilike u Kraljevini Jugoslaviji za Štamparove profesure i dekanata na Medicinskom fakultetu (s naglaskom na Banovinu Hrvatsku) (CROSBI ID 250907)

Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad | domaća recenzija

Dugački, Vlatka ; Regan, Krešimir Socijalne i zdravstvene prilike u Kraljevini Jugoslaviji za Štamparove profesure i dekanata na Medicinskom fakultetu (s naglaskom na Banovinu Hrvatsku) // Studia lexicographica, 10 (2016), 1(18); 37-63

Podaci o odgovornosti

Dugački, Vlatka ; Regan, Krešimir

hrvatski

Socijalne i zdravstvene prilike u Kraljevini Jugoslaviji za Štamparove profesure i dekanata na Medicinskom fakultetu (s naglaskom na Banovinu Hrvatsku)

Rad se bavi zdravstvenim, higijenskim i socijalnim prilikama na području Banovine Hrvatske. Poseban je naglasak stavljen na socijalnu i zdravstvenu problematiku, koja je prevladavala, te na načine kako se djelovalo po pitanju prevencije i zdravstvene zaštite.

Banovina Hrvatska ; socijalna politika ; zdravstvo

nije evidentirano

engleski

Social and sanitary Conditions in the Kingdom of Yugoslavia during Štampar's professorship and deanship at the Faculty of medicine (with focus on The Banovina of Croatia)

nije evidentirano

Banovina of Croatia ; social policy ; healthcare

nije evidentirano

Podaci o izdanju

10 (1(18))

2016.

37-63

objavljeno

1846-6745

Povezanost rada

nije evidentirano