Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 935200

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije


Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije, Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017 (monografija)


Naslov
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije
(Some possibilities for utilization of food inustry by-products)

Urednik/ci
Šubarić, Drago

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, monografija, znanstvena

Izdavač
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Grad
Osijek

Godina
2017

Stranica
246

ISBN
978-953-7005-51-1

Ključne riječi
nusproizvodi prehrambene industrije, iskorištenje
(food industry by-products, utilization)

Sažetak
Monografija uključuje 13. poglavlja u kojima je prikazan potencijal iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Namijenjena je nastavnicima, studentima i istraživačima koji se bave područjem prehrambene tehnologije i biotehnologije te iskorištenjem nusproizvoda prehrambene industrije.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekt / tema
HRZZ-IP-2013-11-1321 - Primjena nusproizvoda prehrambene industrije za razvoj funkcionalnih i okolišno prihvatljivih ekstrudiranih proizvoda i aditiva (Drago Šubarić, )

Ustanove
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Drago Šubarić (urednik)

Citiraj ovu publikaciju

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije, Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017 (monografija)
Šubarić, D. (ur.) (2017) Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije. Osijek, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek.
@book{book, editor = {\v{S}ubari\'{c}, D.}, year = {2017}, pages = {246}, keywords = {food industry by-products, utilization}, isbn = {978-953-7005-51-1}, title = {Some possibilities for utilization of food inustry by-products}, keyword = {food industry by-products, utilization}, publisher = {Sveu\v{c}ili\v{s}te Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnolo\v{s}ki fakultet Osijek}, publisherplace = {Osijek} }