Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije (CROSBI ID 16343)
Urednička knjiga | monografija (znanstvena) | domaća recenzija
Podaci o odgovornosti
Šubarić, Drago
hrvatski
Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije
Monografija uključuje 13. poglavlja u kojima je prikazan potencijal iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Namijenjena je nastavnicima, studentima i istraživačima koji se bave područjem prehrambene tehnologije i biotehnologije te iskorištenjem nusproizvoda prehrambene industrije.
nusproizvodi prehrambene industrije, iskorištenje
nije evidentirano
engleski
Some possibilities for utilization of food inustry by-products
nije evidentirano
food industry by-products, utilization
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
2017.
978-953-7005-51-1
246
objavljeno