Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije (CROSBI ID 16343)

Urednička knjiga | monografija (znanstvena) | domaća recenzija

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije / Šubarić, Drago (ur.) Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2017

Podaci o odgovornosti

Šubarić, Drago

hrvatski

Neke mogućnosti iskorištenja nusproizvoda prehrambene industrije

Monografija uključuje 13. poglavlja u kojima je prikazan potencijal iskorištenja različitih nusproizvoda prehrambene industrije. Namijenjena je nastavnicima, studentima i istraživačima koji se bave područjem prehrambene tehnologije i biotehnologije te iskorištenjem nusproizvoda prehrambene industrije.

nusproizvodi prehrambene industrije, iskorištenje

nije evidentirano

engleski

Some possibilities for utilization of food inustry by-products

nije evidentirano

food industry by-products, utilization

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

2017.

978-953-7005-51-1

246

objavljeno

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija