Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Senzorska svojstva mlijeka i mliječnih proizvoda (CROSBI ID 747176)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Antunac, Neven ; Mikulec, Nataša Senzorska svojstva mlijeka i mliječnih proizvoda / Antunac, Neven ; Mikulec, Nataša (ur.). Zagreb: Web stranica Agronomski fakultet, 2018. 169..

Podaci o odgovornosti

Antunac, Neven ; Mikulec, Nataša

Antunac, Neven ; Mikulec, Nataša

hrvatski

Senzorska svojstva mlijeka i mliječnih proizvoda

Priručnik je namijenjen studentima diplomskog studija Proizvodnja i prerada mlijeka, Agronomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Priručnik je podijeljen u 12 poglavlja: 1)Povijest senzorskih ocjenjivanja, 2) Fiziologija senzorskih osjetila, 3) Uzorkovanje i priprema uzoraka za senzorsku analizu, 4) Senzorsko ocjenjivanje mlijeka, 5) Senzorsko ocjenjivanje fermentiranih mlijeka i vrhnja, 6) Senzorsko ocjenjivanje maslaca i mlaćenice, 7) Senzorsko ocjenjivanje dehidriranih mliječnih proizvoda, 8) Senzorsko ocjenjivanje sireva i sirutke, 9) Literatura, 10) Popis slika i tablica, 11) Kazalo pojmova, 12) O autorima.

mlijeko ; fermentirana mlijeka ; maslac ; sir ; senzorsko ocjenjivanje

nije evidentirano

engleski

The sensory evaluation of milk and dairy products

nije evidentirano

milk ; fermented milk ; butter ; cheese ; sensory evaluation

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Web stranica Agronomski fakultet

169

2018.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

nije evidentirano