Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Z A H T J E V ZA DODJELU SREDSTAVA ZA NABAVU RAČUNARSKE OPREME (CROSBI ID 782178)

Druge vrste radova | ostalo

Momirovič, Konstantin Z A H T J E V ZA DODJELU SREDSTAVA ZA NABAVU RAČUNARSKE OPREME // Institut za kineziologiju, Fakultet za fizičku kulturu Sveučilišta u Zagrebu. 1985.

Podaci o odgovornosti

Momirovič, Konstantin

hrvatski

Z A H T J E V ZA DODJELU SREDSTAVA ZA NABAVU RAČUNARSKE OPREME

Zahtjeva za dodjelu sredstava za nabavu računalne opreme za potrebe Fakulteta za fizičku kulturu Sveučilišta u Zagrebu (od 2003 godine Kineziološki fakultet) je elaborate u kojem je fakultet predstavljen kao znanstveno istraživačka i znanstveno nastavna ustanova s izrazitim postignućima u području računarstva. Putem nastavnih planova i programa iz 1982. godine predstavljena je nastava iz analize podataka, računarstva I teorije mjerenja na Fakultetu za fizičku kulturu. U programu dodiplomskog studija predmet Kvantitativne metode obuhvaća kolegije Statistika, Kineziometrija i Informatika, i predaje se u fondu od 120 sati. Iste kolegije sadrži i predmet Kvantitativne metode koji se predaje na postdiplomskom studiju za znanstvenom usavršavanje iz kineziologije (magistar znanosti), i predaje se u fondu od 100 sati. Predstavljeno je im korištenje elektroničkih računala u nastavi ostalih predmeta na Fakultetu za fizičku kulturu. Pregledom korištenja računalnih kapaciteta Sveučilišnog računskog centra za nastavu i znanstveni rad na Fakultetu za fizičku kulturu u periodu od 1980 do 1984 godine. Predstavljen je pregled objavljenih radova djelatnika fakulteta koji pripadaju području analize podataka, računarstva i teorije mjerenja, kao i programskih proizvoda izrađenih u računskom centru Fakulteta za fizičku kulturu, u periodu od 1976 do 1985 godine. Predstavljena je tadašnja (1985 godine) materijalne osnove za djelatnost računskog centra fakulteta. Dinamika realizacije informatičkog obrazovanja nastavnika i studenata i plan rada računskog centra za period od 1986 do 1990 godine. Istraživački program 2. Metodološki problemi u kineziologiji za period od 1986 do 1990 sadrži programske zadatke, metode i popis istraživača: prof.dr. Konstantin Momirovič ; doc. dr. Mladen Vouk ; doc. dr. Vesna Lužar ; mr. Franjo Prot, zn. asistent ; mr. Dušanka Ban, zn. asistent ; mr. Maja Cvitaš, zn. asistent ; mr. Nataša Viskić-Štalec, zn. asistent ; mr. Marijan Gredelj, zn. asistent ; prof. psih. Ksenija Bosnar, asistent ; dipl. ing. Mat. Vesna Dobrić, istraživač ; prof. fiz. kulture Leo Pavičić ; dipl. ing. mat. Zlatko Knezovič ; dipl. ing. mat. Darko Dugić ; dipl. ing. mat. Nataša Poljičanin ; i dipl. ing. mat. Vesna Perišić ; i suradnih ustanova: Sveučilišni računski centar, Zagreb ; OOUR Matematika, Prirodoslovno matematičkog fakulteta, Zagreb ; i Republički zavod za statistiku, Zagreb. Prijedlog za nabavu informatičke opreme za učionicu i zavode sadrži konfiguracije Wang Profesional Computer računala i programsku podršku, prijedlog ugovora o suradnji s dobavljačem i ponudu od 18. 7. 1985. godine.

računarstvo, analiza podataka, kvantitativne metode u kineziologiji, statistika, kineziometrija, informatika

nije evidentirano

engleski

Request for allocation of funds for the purchase of computer equipment

nije evidentirano

computer science, data analysis, quantitative methods in kinesiology, statistics, kinesiometrics, informatics

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Institut za kineziologiju, Fakultet za fizičku kulturu Sveučilišta u Zagrebu

1985.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Računarstvo, Kineziologija