Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Laici i franjevačka karizma, Poziv i poslanje Franjevačkog svjetovnog reda i Frame (CROSBI ID 782006)

Druge vrste radova | popularni rad

Jurić, Ivica Laici i franjevačka karizma, Poziv i poslanje Franjevačkog svjetovnog reda i Frame // Kalendar aktivnosti i prilozi za slavlja u Godini posvećenog života. 2014.

Podaci o odgovornosti

Jurić, Ivica

hrvatski

Laici i franjevačka karizma, Poziv i poslanje Franjevačkog svjetovnog reda i Frame

Što je Franjevački svjetovni red i Franjevačka mladež (Frama)? Koja je specifičnost njihova poslanja u Crkvi i društvu? Koje su perspektive za budućnost njihova djelovanja? Na navedena pitanja nastojat ćemo dati odgovore u ovom članku. U prvom dijelu članka navest ćemo u vrlo sažetom obliku nekoliko općenitih informacija o Franjevačkom svjetovnom redu, zatim ćemo govoriti o pozivu i identitetu članova Reda. U nastavku će biti govora i o poslanju svjetovnih franjevaca u današnjem društvu te o perspektivama njihova pastoralnog djelovanja u budućnosti. Navedeni redoslijed kojim obrađujemo Franjevački svjetovni red slijedit ćemo govoreći i o Franjevačkoj mladeži – Frami.

Franjevački svjetovni red, Franjevačka mladež (Frama), poziv, poslanje

nije evidentirano

engleski

Laity and Franciscan Charism, Vocation and Mission of The Secular Franciscan Order (OFS) and the Franciscan Youth (YouFra)

nije evidentirano

The Secular Franciscan Order (OFS), The Franciscan Youth (YouFra), vocation, mission

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Kalendar aktivnosti i prilozi za slavlja u Godini posvećenog života

2014.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Povezane osobe




Interdisciplinarne humanističke znanosti, Teologija