Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Modeliranje prostora – Mediji komunikacije u planiranju prostora (CROSBI ID 781681)

Druge vrste radova | ostalo

Linardić, Bojan ; Perkov, Kristina ; Poljančić, Vesna Modeliranje prostora – Mediji komunikacije u planiranju prostora // neobjavljeno. 2016.

Podaci o odgovornosti

Linardić, Bojan ; Perkov, Kristina ; Poljančić, Vesna

hrvatski

Modeliranje prostora – Mediji komunikacije u planiranju prostora

Postojeće metode planiranja nemaju odgovarajuće alate za planiranje prostora u uvjetima velike dinamike recentnih društvenih transformacija koje se odvijaju te se u velikoj mjeri svode na bilježenje pojedinačnih interesa, što dovodi do lokaliziranog planiranja bez uvida u učinke koje će ono imati na strateški razvoj šireg prostora. Ciljevi tribine su poticanje javne rasprave o metodama i alatima kojima danas raspolažu prostorni planeri i urbanisti, preispitivanje trenutnih mogućnosti za unaprjeđenje sustava prostornog uređenja u Republici Hrvatskoj, predviđanje budućih težnji za stvaranjem učinkovitih okvira za prostorni razvoj, kroz jačanje participativnosti svih sudionika procesa i integralno sagledavanje učinaka budućih procesa.

Prostorno planiranje

nije evidentirano

engleski

Spatial Modelling - Communication Media in Spatial Planning

nije evidentirano

Spatial Planning

nije evidentirano

Podaci o izdanju

neobjavljeno

2016.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Arhitektura i urbanizam