Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Ovisnosti u zajednici - priručnik za učenike (CROSBI ID 747065)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Bulić, Mila ; Palčić, Natalija ; Sunko, Esmeralda Ovisnosti u zajednici - priručnik za učenike / Bulić, Mila ; Palčić, Natalija ; Sunko, Esmeralda (ur.). Split: Liga za prevenciju ovisnosti, 2012. 58..

Podaci o odgovornosti

Bulić, Mila ; Palčić, Natalija ; Sunko, Esmeralda

Bulić, Mila ; Palčić, Natalija ; Sunko, Esmeralda

hrvatski

Ovisnosti u zajednici - priručnik za učenike

Priručnik prezentira program u kojem se vježba pravo ispitivanja problema u društvu i izražavanja ideja za njihovo rješavanja. Korak po korak interaktivnim metodama preko sadržaja: 1. Što vršnjaci u tvojoj sredini misle o sredstvima ovisnosti? 2. Koliki je problem ovisnosti u školi? 3. Što možemo naučiti iz tiskovina o problemima zlouporabe sredstava ovisnosti, 4. Koliki je problem ovisnosti u našoj državi?5. Kako se škola može odgovorno nositi s problemima zlouporabe sredstava ovisnosti? 6. što je dobro pravilo? 7.Kako razred može izraditi preventivni plan za suzbijanje zlouporabe sredstava ovisnosti u školi? 8.Kako možemo podijeliti naš program s drugim ljudima u zajednici? 9. Kako mžemo procijeniti što smo naučili sudjelovanjem u ovom programu? učenici stječu vještine građanske odgovornosti.

ovisnosti, razred, škola, vršnjaci iz razreda

Ligi za prevenciju ovisnosti odobrena je licenca za provedbu programa Ovisnosti u zajednici :sprječavanje zlouporabe sredstava ovisnosti od Ceneter for Civic Eduation, 21600 Oxnard Street, Suite 500, Woodland Hills, California, USA. Itvršni direktor Charles N. Quigley.

engleski

Drugs in the schools

nije evidentirano

addictions, class, school, classmate

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Split: Liga za prevenciju ovisnosti

58

2012.

nije evidentirano

objavljeno

978-953-97775-8-4

Povezanost rada

Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita, Pedagogija