Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 914270

Podesnost svinjskih trupova i mesa za preradu


Karolyi, Danijel
Podesnost svinjskih trupova i mesa za preradu // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XIX (2017), 6; 462-466 (nije recenziran, osvrt, stručni)


CROSBI ID: 914270 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Podesnost svinjskih trupova i mesa za preradu
(Suitability of pig carcasses and meat for processing)

Autori
Karolyi, Danijel

Izvornik
Meso : prvi hrvatski časopis o mesu (1332-0025) XIX (2017), 6; 462-466

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, osvrt, stručni

Ključne riječi
Svinja, trupovi, meso, prerada mesa
(Pig, carcass, meat, meat processing)

Sažetak
U radu je dan pregled najvažnijih čimbenika kakvoće svinjskih trupova i mesa za preradu u tradicionalne mesne prerađevine, kao i osnovne smjernice za njihovu procjenu i osiguravanje.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija), Povijest



POVEZANOST RADA


Projekti:
178-1780716-0714 - Povijest poljoprivrede-prilozi za povijest gospodarstva Hrvatske (Karolyi, Danijel, MZOS ) ( POIROT)

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Danijel Karolyi (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Karolyi, Danijel
Podesnost svinjskih trupova i mesa za preradu // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XIX (2017), 6; 462-466 (nije recenziran, osvrt, stručni)
Karolyi, D. (2017) Podesnost svinjskih trupova i mesa za preradu. Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XIX (6), 462-466.
@article{article, author = {Karolyi, D.}, year = {2017}, pages = {462-466}, keywords = {Svinja, trupovi, meso, prerada mesa}, journal = {Meso : prvi hrvatski \v{c}asopis o mesu}, volume = {XIX}, number = {6}, issn = {1332-0025}, title = {Podesnost svinjskih trupova i mesa za preradu}, keyword = {Svinja, trupovi, meso, prerada mesa} }
@article{article, author = {Karolyi, D.}, year = {2017}, pages = {462-466}, keywords = {Pig, carcass, meat, meat processing}, journal = {Meso : prvi hrvatski \v{c}asopis o mesu}, volume = {XIX}, number = {6}, issn = {1332-0025}, title = {Suitability of pig carcasses and meat for processing}, keyword = {Pig, carcass, meat, meat processing} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font