Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Podesnost svinjskih trupova i mesa za preradu (CROSBI ID 245862)

Prilog u časopisu | prikaz, osvrt, kritika

Karolyi, Danijel Podesnost svinjskih trupova i mesa za preradu // Meso : prvi hrvatski časopis o mesu, XIX (2017), 6; 462-466

Podaci o odgovornosti

Karolyi, Danijel

hrvatski

Podesnost svinjskih trupova i mesa za preradu

U radu je dan pregled najvažnijih čimbenika kakvoće svinjskih trupova i mesa za preradu u tradicionalne mesne prerađevine, kao i osnovne smjernice za njihovu procjenu i osiguravanje.

Svinja, trupovi, meso, prerada mesa

nije evidentirano

engleski

Suitability of pig carcasses and meat for processing

nije evidentirano

Pig, carcass, meat, meat processing

nije evidentirano

Podaci o izdanju

XIX (6)

2017.

462-466

objavljeno

1332-0025

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija), Povijest