The potential of coupling NIRS with chemometrics for determination of extra virgin olive oil geographical origin (CROSBI ID 655977)
Prilog sa skupa u časopisu | sažetak izlaganja sa skupa
Podaci o odgovornosti
Peršurić, Željka ; Saftić, Lara ; Kraljević Pavelić, Sandra
engleski
The potential of coupling NIRS with chemometrics for determination of extra virgin olive oil geographical origin
Synergy of near-infrared spectroscopy (NIRS) and chemometric classification methods for geographical origin discrimination was tested on Croatian olive oil test sample set.
extra virgin olive oil, NIRS, PCA, PLS-DA, geographical origin
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o prilogu
64-64.
2017.
nije evidentirano
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
Arhiv za higijenu rada i toksikologiju
0004-1254
1848-6312
Podaci o skupu
Kongres o sigurnosti i kvaliteti hrane
poster
21.11.2017-24.11.2017
Opatija, Hrvatska
Povezanost rada
Prehrambena tehnologija, Interdisciplinarne biotehničke znanosti, Biotehnologija u biomedicini (prirodno područje, biomedicina i zdravstvo, biotehničko područje)