Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

CIVITAS ELAN - mobiliziranje građana za vitalne gradove (CROSBI ID 781511)

Druge vrste radova | ostalo

Pavlin, Stanislav ; grupa autora CIVITAS ELAN - mobiliziranje građana za vitalne gradove // CIVITAS ELAN - mobiliziranje građana za vitalne gradove. 2013.

Podaci o odgovornosti

Pavlin, Stanislav ; grupa autora

hrvatski

CIVITAS ELAN - mobiliziranje građana za vitalne gradove

Projekt je obuhvatio niz mjera za poboljšanje prometa u gradu Zagrebu. Usmjeren je na javni promet, na sigurnost u prometu, smanjenje negativnih utjecaja prometa na okoliš (zrak, buka), starije građane u prometu, unaprijeđenja sustava dostave u gradu itd.

grad, unaprijeđenje prometa, javni promet, sigurnost, ekologija

Projekt je financiran od EU kroz FP7 a sudjelovalo je pet gradova: Ljubljana, Brno, Ghent, Porto i Zagreb. za grad Zagreb, grad je vodio projekt a Fakultet prometnih znanosti je imao niz mjera na kojima je radilo ukupno 33 znanstvenika sa udjelom od nekoliko do nekoliko stotina sati od 2008. do 2013. Projekt je pisan na hrvatskom jeziku a dijelovi su bili prevedeni na engleski. Autor je u ime Fakulteta vodio tim, grupu autora.

engleski

CIVITAS ELAN - mobilising citisens for vital cities

nije evidentirano

City, traffic improvement, Public Transport, Safety, Ecology

nije evidentirano

Podaci o izdanju

CIVITAS ELAN - mobiliziranje građana za vitalne gradove

2013.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Tehnologija prometa i transport