Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Nautical tourist legislative, the development factor (27. međunarodna konferencija o razvoju organizacijskih znanosti znanje za trajnosni razvoj) (CROSBI ID 655659)

Prilog sa skupa u zborniku | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija

Luković, Tihomir ; Milošević - Pujo, Branka Nautical tourist legislative, the development factor (27. međunarodna konferencija o razvoju organizacijskih znanosti znanje za trajnosni razvoj). 2008. str. 1470-1481

Podaci o odgovornosti

Luković, Tihomir ; Milošević - Pujo, Branka

engleski

Nautical tourist legislative, the development factor (27. međunarodna konferencija o razvoju organizacijskih znanosti znanje za trajnosni razvoj)

Autori se bave strategijom razvoja nautičkog turizma na Mediteranu uspoređujući situaciju u jakim turističkim zemljama kao što su Italija, Francuska i Španjolska sa onom u Hrvatskoj. U Hrvatskoj nautički turizam je selektivni tip turizma, a norme koje ga prate pripadaju lex specialis normama i veoma su važni kao razvojni faktor, međutim čitav niz pitanja je i dalje neleguliran.

nautical tourism, legislative, development management

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

1470-1481.

2008.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Podaci o skupu

Međunarodna konferencija o razvoju organizacijskih znanosti znanje za trajnosni razvoj

predavanje

19.03.2008-21.03.2008

Portorož, Slovenija

Povezanost rada

nije evidentirano