Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Slavonska Televizija, video prilog: 485 najnadarenijih osječkih učenika u projektu «Centar izvrsnosti» (CROSBI ID 781428)

Druge vrste radova | audio/video zapis

Rački, Željko Slavonska Televizija, video prilog: 485 najnadarenijih osječkih učenika u projektu «Centar izvrsnosti» // Slavonska televizija (STV). 2017.

Podaci o odgovornosti

Rački, Željko

hrvatski

Slavonska Televizija, video prilog: 485 najnadarenijih osječkih učenika u projektu «Centar izvrsnosti»

485 najnadarenijih osječkih učenika u projektu «Centar izvrsnosti» Najdarovitiji mladi umjetnici osnovnih škola s područja grada Osijeka po prvi puta ove subote okupili su se na njima posebno prilagođenim radionicama. S radom je naime počeo projekt Centra izvrsnosti Osijek za rad s nadarenim učenicima s područja znanosti i umjetnosti.

projekt Centar izvrsnosti Osijek, darovitost

Video prilog izrađen od strane Slavonske televizije (STV) u trajanju 2:14 min ; jedan je od govornika Željko Rački. Prilog je objavljen u eteru i na Youtube mrežnoj stranici Slavonske televizije (STV), 6.11.2017. pod naslovom: 485 najnadarenijih osječkih učenika u projektu «Centar izvrsnosti».

engleski

Slavonska Televizija, video prilog: 485 najnadarenijih osječkih učenika u projektu «Centar izvrsnosti»

nije evidentirano

city project Center of excellence Osijek, giftedness

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Slavonska televizija (STV)

2017.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Psihologija