Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Testiranje novog proizvoda na primjeru ugostiteljske ponude Crosea (CROSBI ID 415036)

Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad

Lovrinov, Roberta Testiranje novog proizvoda na primjeru ugostiteljske ponude Crosea / Kovačić, Damir (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2017

Podaci o odgovornosti

Lovrinov, Roberta

Kovačić, Damir

hrvatski

Testiranje novog proizvoda na primjeru ugostiteljske ponude Crosea

Cilj istraživanja je razviti i testirati koncept ugostiteljske ponude brze hrane na temelju jadranske plave ribe pod nazivom CroSea. Svrha projekta je povećati prodaju sitne plave ribe kroz ugostiteljstvo. Anketno ispitivanje provedeno je na uzorku od 450 potrošača brze hrane. Predmet istraživanja je utvrditi mišljenja i stavove potrošača o brzoj hrani temeljenoj na plavoj ribi. Rezultati istraživanja pokazuju da potrošači prihvaćaju ovu ponudu. Dio ispitanika nije zadovoljan ponuđenim vizualom za CroSea i predlažu njegov redizajn.

brza hrana, plava riba, anketa, Zadar

nije evidentirano

engleski

Testing a new product on the example of catering offer Crosea

nije evidentirano

fast food, blue fish, survey, Zadar

nije evidentirano

Podaci o izdanju

27

29.06.2017.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)