Testiranje novog proizvoda na primjeru ugostiteljske ponude Crosea (CROSBI ID 415036)
Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad
Podaci o odgovornosti
Lovrinov, Roberta
Kovačić, Damir
hrvatski
Testiranje novog proizvoda na primjeru ugostiteljske ponude Crosea
Cilj istraživanja je razviti i testirati koncept ugostiteljske ponude brze hrane na temelju jadranske plave ribe pod nazivom CroSea. Svrha projekta je povećati prodaju sitne plave ribe kroz ugostiteljstvo. Anketno ispitivanje provedeno je na uzorku od 450 potrošača brze hrane. Predmet istraživanja je utvrditi mišljenja i stavove potrošača o brzoj hrani temeljenoj na plavoj ribi. Rezultati istraživanja pokazuju da potrošači prihvaćaju ovu ponudu. Dio ispitanika nije zadovoljan ponuđenim vizualom za CroSea i predlažu njegov redizajn.
brza hrana, plava riba, anketa, Zadar
nije evidentirano
engleski
Testing a new product on the example of catering offer Crosea
nije evidentirano
fast food, blue fish, survey, Zadar
nije evidentirano
Podaci o izdanju
27
29.06.2017.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb