izvor podataka: crosbi
!
Traduire la gastronomie française (CROSBI ID 414743)
Ocjenski rad | diplomski rad
Bahorić, Karla
Traduire la gastronomie française / Mikšić, Vanda (mentor); Evaine Le Calvé Ivičević (komentor) (neposredni voditelj).
Zadar, Hrvatska, Sveučilište u Zadru, . 2015
Podaci o odgovornosti
Bahorić, Karla
Mikšić, Vanda
Evaine Le Calvé Ivičević (komentor)
francuski
Traduire la gastronomie française
U radu je prevedeno dvadesetak recepata s juga Francuske te se prijevod analizira, naročito iz perspektive realija, pojmova specifičnih za određenu kulturu.
traduction, gastronomie, français, croate
nije evidentirano
engleski
French Gastronomy Translation
nije evidentirano
Translation, Gastronomy, French, Croatian
nije evidentirano
Podaci o izdanju
59
10.12.2015.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Sveučilište u Zadru
Zadar, Hrvatska
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove