Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Traduire la gastronomie française (CROSBI ID 414743)

Ocjenski rad | diplomski rad

Bahorić, Karla Traduire la gastronomie française / Mikšić, Vanda (mentor); Evaine Le Calvé Ivičević (komentor) (neposredni voditelj). Zadar, Hrvatska, Sveučilište u Zadru, . 2015

Podaci o odgovornosti

Bahorić, Karla

Mikšić, Vanda

Evaine Le Calvé Ivičević (komentor)

francuski

Traduire la gastronomie française

U radu je prevedeno dvadesetak recepata s juga Francuske te se prijevod analizira, naročito iz perspektive realija, pojmova specifičnih za određenu kulturu.

traduction, gastronomie, français, croate

nije evidentirano

engleski

French Gastronomy Translation

nije evidentirano

Translation, Gastronomy, French, Croatian

nije evidentirano

Podaci o izdanju

59

10.12.2015.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Sveučilište u Zadru

Zadar, Hrvatska

Povezanost rada

Filologija