Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Utjecaj probiotika, prebiotika i simbiotika na proizvodnju i kvalitetu mesa kod brojlera (CROSBI ID 414519)

Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad

Sever Cuglin, Marko Utjecaj probiotika, prebiotika i simbiotika na proizvodnju i kvalitetu mesa kod brojlera / Janječić, Zlatko (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, 2014

Podaci o odgovornosti

Sever Cuglin, Marko

Janječić, Zlatko

hrvatski

Utjecaj probiotika, prebiotika i simbiotika na proizvodnju i kvalitetu mesa kod brojlera

Zabrana antibiotika kao promotora rasta predstavlja veliki izazov u hranidbi peradi te time iziskuje potrebu za pronalaskom alternativnih dodataka stočnoj hrani koji bi spriječili kolonizaciju patogenih bakterija u probavnom sustavu peradi. Cilj ovog završnog rada bio je iz dostupnih literaturnih podataka istražiti utjecaj probiotika, prebiotika i simbiotika na proizvodnju i kvalitetu mesa kod brojlera.

brojleri, probiotik, prebiotik, simbiotik

nije evidentirano

engleski

Influence of probiotics, prebiotics and symbiotics on the production and quality of meat in broilers

nije evidentirano

broilers, probiotics, prebiotics, simbiotics

nije evidentirano

Podaci o izdanju

20

24.09.2014.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)