Utjecaj probiotika, prebiotika i simbiotika na proizvodnju i kvalitetu mesa kod brojlera (CROSBI ID 414519)
Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad
Podaci o odgovornosti
Sever Cuglin, Marko
Janječić, Zlatko
hrvatski
Utjecaj probiotika, prebiotika i simbiotika na proizvodnju i kvalitetu mesa kod brojlera
Zabrana antibiotika kao promotora rasta predstavlja veliki izazov u hranidbi peradi te time iziskuje potrebu za pronalaskom alternativnih dodataka stočnoj hrani koji bi spriječili kolonizaciju patogenih bakterija u probavnom sustavu peradi. Cilj ovog završnog rada bio je iz dostupnih literaturnih podataka istražiti utjecaj probiotika, prebiotika i simbiotika na proizvodnju i kvalitetu mesa kod brojlera.
brojleri, probiotik, prebiotik, simbiotik
nije evidentirano
engleski
Influence of probiotics, prebiotics and symbiotics on the production and quality of meat in broilers
nije evidentirano
broilers, probiotics, prebiotics, simbiotics
nije evidentirano
Podaci o izdanju
20
24.09.2014.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb