Određivanje optimalnog obujma proizvodnje na primjeru vina (CROSBI ID 414170)
Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad
Podaci o odgovornosti
Matković, Filip
Juračak, Josip
hrvatski
Određivanje optimalnog obujma proizvodnje na primjeru vina
U ovom radu prikazana je analiza tržišta na primjeru vina, te utjecaj odnosa između troškova proizvodnje i cijena na optimalnu količinu proizvodnje. U radu su korišteni primarni i sekundarni podaci pomoću kojih smo uvidjeli stanje na tržištu vina u Republici Hrvatskoj. Nadalje, pomoću analize cijena i troškova proizvodnje prikazani su rezultati poslovanja te ekonomski pokazatelji uspješnosti.
tržište, cijene, vino, troškovi, potrošnja
nije evidentirano
engleski
Setting the optimal production using the example of vine
nije evidentirano
market, prices, wine, costs, consumption
nije evidentirano
Podaci o izdanju
20
01.09.2017.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb