Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Određivanje optimalnog obujma proizvodnje na primjeru vina (CROSBI ID 414170)

Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad

Matković, Filip Određivanje optimalnog obujma proizvodnje na primjeru vina / Juračak, Josip (mentor); Zagreb, Agronomski fakultet, . 2017

Podaci o odgovornosti

Matković, Filip

Juračak, Josip

hrvatski

Određivanje optimalnog obujma proizvodnje na primjeru vina

U ovom radu prikazana je analiza tržišta na primjeru vina, te utjecaj odnosa između troškova proizvodnje i cijena na optimalnu količinu proizvodnje. U radu su korišteni primarni i sekundarni podaci pomoću kojih smo uvidjeli stanje na tržištu vina u Republici Hrvatskoj. Nadalje, pomoću analize cijena i troškova proizvodnje prikazani su rezultati poslovanja te ekonomski pokazatelji uspješnosti.

tržište, cijene, vino, troškovi, potrošnja

nije evidentirano

engleski

Setting the optimal production using the example of vine

nije evidentirano

market, prices, wine, costs, consumption

nije evidentirano

Podaci o izdanju

20

01.09.2017.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija), Ekonomija