izvor podataka: crosbi
!
Sirevi s plemenitim plijesnima (CROSBI ID 781040)
Druge vrste radova | popularni rad
Dolenčić Špehar, Iva
Sirevi s plemenitim plijesnima // Gospodarski list. 2016.
Podaci o odgovornosti
Dolenčić Špehar, Iva
hrvatski
Sirevi s plemenitim plijesnima
Sirevi s plemenitim plijesnima dio su skupine sireva s obzirom na način zrenja pa razlikujemo one koji zriju pretežno u unutrašnjosti odnosno one koji zriju na površini. Najpoznatiji predstavnici sireva s plemenitim plijesnima koji zriju u unutrašnjosti su svakako Roquefort i Gorgonzola, dok su Camembert i Brie predstavnici sireva koji zriju na površini.
sir, plijesni, zrenje
nije evidentirano
engleski
Cheeses with molds
nije evidentirano
cheese, molds, ripeninig
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Gospodarski list
2016.
nije evidentirano
objavljeno
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove