Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Autohtoni (tradicijski) sirevi Hrvatske, 2. dio (CROSBI ID 781038)

Druge vrste radova | popularni rad

Dolenčić Špehar, Iva Autohtoni (tradicijski) sirevi Hrvatske, 2. dio // Gospodarski list. 2015.

Podaci o odgovornosti

Dolenčić Špehar, Iva

hrvatski

Autohtoni (tradicijski) sirevi Hrvatske, 2. dio

U radu su opisani autohtoni sirevi Hrvatske i to: tounjski sir, grobnički sir, istarski sir, paški sir, krčki sir, lećevački sir, dubrovački sir, sir iz mišine,

autohtoni sir, tounjski sir, paški sir

nije evidentirano

engleski

Indigenous (Traditional) Cheeses of Croatia, Part 2

nije evidentirano

Indigenous cheeses, tounj cheese, paški cheese

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Gospodarski list

2015.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)