Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Autohtoni (tradicijski) sirevi hrvatske, I. dio (CROSBI ID 781037)

Druge vrste radova | popularni rad

Dolenčić Špehar, Iva Autohtoni (tradicijski) sirevi hrvatske, I. dio // Gospodarski list. 2015.

Podaci o odgovornosti

Dolenčić Špehar, Iva

hrvatski

Autohtoni (tradicijski) sirevi hrvatske, I. dio

U radu su ukratko opisani autohtoni sirevi hrvatske i to: svježi sir, lička basa, kuhani sir, prgice, škripavac.

autohtoni sir, svježi sir

nije evidentirano

engleski

Indigenous (traditional) cheeses of Croatia, Part 1

nije evidentirano

indigenous cheese, cottage cheese

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Gospodarski list

2015.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)