Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Strategija razvoja turizma i odredbe o kruzing turizmu na području grada Dubrovnika - 1. faza (CROSBI ID 780619)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Vrtiprah, Vesna ; Ban, Ivo ; Pavlić, Ivana ; Vrdoljak-Raguž, Ivona ; Mihajlović, Iris ; Portolan, Ana ; Puh, Barbara Strategija razvoja turizma i odredbe o kruzing turizmu na području grada Dubrovnika - 1. faza // Sveučilište u Dubrovniku. 2016.

Podaci o odgovornosti

Vrtiprah, Vesna ; Ban, Ivo ; Pavlić, Ivana ; Vrdoljak-Raguž, Ivona ; Mihajlović, Iris ; Portolan, Ana ; Puh, Barbara

engleski

Strategija razvoja turizma i odredbe o kruzing turizmu na području grada Dubrovnika - 1. faza

U ovoj, prvoj fazi Strategije: -ukazalo se na temeljna razvojna polazišta -odgovorilo na pitanje dostignute razine razvoja dubrovačkog turizma, njegove ponude i potražnje -analizirale su se dobre i loše strane postignutog u turizmu -sagledao postojeći turizam u sklopu globalnih turističkih trendova -ocijenile su se prilike za Dubrovnik u novim geopolitičkim/ekonomskim uvjetima otkako je Hrvatska članica EU-a. Također se odgovorilo se na ključna pitanja turizma Grada Dubrovnika: -u kojem će se smjeru razvijati -kako učinkovito upravljati turizmom/turističkim prostorom -na koji način regulirati/upravljati posebno dinamičnim kruzing turizmom.

strategija, turizam, Dubrovnik, kruzing

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Sveučilište u Dubrovniku

2016.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

nije evidentirano