Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Uspostava mreže GNSS točaka Geodetske škole u Zagrebu (CROSBI ID 780512)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Šugar, Danijel ; Bačić, Željko Uspostava mreže GNSS točaka Geodetske škole u Zagrebu // Uspostava mreže GNSS točaka Geodetske škole u Zagrebu, Sveučilište u Zagrebu - Geodetski fakultet. 2017.

Podaci o odgovornosti

Šugar, Danijel ; Bačić, Željko

hrvatski

Uspostava mreže GNSS točaka Geodetske škole u Zagrebu

U sklopu nastave iz predmeta 'Satelitsko pozicioniranje-projekt' u zimskome semestru ak. god. 2016/2017 obavljeno je projektiranje, rekognosciranje, stabilizacija, izmjera i uspostava mreže GNSS točaka Geodetske škole u Zagrebu. Primjenom najmodernijih GNSS uređaja posuđenih za potrebe nastave od zastupnika renomiranih proizvođača, obavljena su terenska mjerenja i nastavna obrada podataka. Na taj su način studenti stekli nova i proširili postojeća znanja i vještine vezano za primjenu statičkih GNSS mjerenja, a Geodetska škola u Zagrebu je dobila pouzdanu i točnu geodetsku osnovu. Terenska mjerenja i obrada podatka izvedeni su sukladno Pravilniku o načinu izvođenja osnovnih geodetskih radova uz korištenje podataka GPPS CROPOS-a.

GNSS, geodetska mreža, Geodetska škola, CROPOS GPPS

nije evidentirano

engleski

Setup of GNSS network of the Geodetic school in Zagreb

nije evidentirano

GNSS, geodetic network, Geodetic school, CROPOS GPPS

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Uspostava mreže GNSS točaka Geodetske škole u Zagrebu, Sveučilište u Zagrebu - Geodetski fakultet

2017.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Geodezija