Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 868447

Andragoška profesija i kompetencije stručnjaka u obrazovanju odraslih


Andragoška profesija i kompetencije stručnjaka u obrazovanju odraslih, Zagreb: Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Hrvatsko andragoško društvo, 2011 (zbornik)


Naslov
Andragoška profesija i kompetencije stručnjaka u obrazovanju odraslih
(Andragogical Profession and Competences of Experts in Adult Education)

Urednik/ci
Matijević, Milan ; Žiljak, Tihomir

Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik, znanstvena

Izdavač
Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Hrvatsko andragoško društvo

Grad
Zagreb

Godina
2011

Stranica
366

ISBN
978-953-55704-4-8

Ključne riječi
obrazovanje odraslih, andragoška profesija, cjeloživotno učenje,
(adult education, andragogical profession, lifelong learning)

Sažetak
Međunarodna andragoška konferencija je jedno od rijetkih mjesta na kojemu se hrvatski andragozi redovito susreću sa svojim domaćim i stranim kolegama, afirmirajući ovo važno obrazovno područje. Prva konferencija održana je 2002. godine u organizaciji Hrvatskog andragoškog društva. Ovakve konferencije na poseban način obnavljaju nekadašnju tradiciju andragoških skupova stručnjaka za obrazovanje odraslih iz Regije, u Poreču i Crikvenici. Dosad su održane četiri konferencije, nakon kojih su tiskani zbornici radova sudionika. Ovo je peta konferencija u nizu međunarodnih okupljanja. I na ovoj konferenciji okupili su se stručnjaci iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Nizozemske, Slovačke...

Izvorni jezik
Hrvatski, engleskiPOVEZANOST RADA


Profili:

Avatar Url Milan Matijević (urednik)

Avatar Url Tihomir Žiljak (urednik)

Citiraj ovu publikaciju

Andragoška profesija i kompetencije stručnjaka u obrazovanju odraslih, Zagreb: Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Hrvatsko andragoško društvo, 2011 (zbornik)
Matijević, M. & Žiljak, T. (ur.) (2011) Andragoška profesija i kompetencije stručnjaka u obrazovanju odraslih. Zagreb, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Hrvatsko andragoško društvo.
@book{book, year = {2011}, pages = {366}, keywords = {adult education, andragogical profession, lifelong learning}, isbn = {978-953-55704-4-8}, title = {Andragogical Profession and Competences of Experts in Adult Education}, keyword = {adult education, andragogical profession, lifelong learning}, publisher = {Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Hrvatsko andrago\v{s}ko dru\v{s}tvo}, publisherplace = {Zagreb} }