Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Što je u Osijeku odobrila Vlada: Razinu genetski modificiranih organizama (GMO) u proizvodima ili razinu sastojina (tvari) GMO podrijetla u proizvodima? (CROSBI ID 237632)

Prilog u časopisu | stručni rad

Ostojić, Zvonimir Što je u Osijeku odobrila Vlada: Razinu genetski modificiranih organizama (GMO) u proizvodima ili razinu sastojina (tvari) GMO podrijetla u proizvodima? // Glasilo biljne zaštite, 4 (2004), 4; 245-245

Podaci o odgovornosti

Ostojić, Zvonimir

hrvatski

Što je u Osijeku odobrila Vlada: Razinu genetski modificiranih organizama (GMO) u proizvodima ili razinu sastojina (tvari) GMO podrijetla u proizvodima?

Vlada RH na zasjedanju u Osijeku donijela je Uredbu o razini genetski modificiranih organizama u proizvodima ispod kojih proizvodi koji se stavljaju na tržište ne moraju biti označeni kao proizvodi koji sadrže genetski modificirane organizme. U radu je dat kritički osvrt na naprijed nespretno i nestručno formuliran naziv Uredbe kao i na tekst Uredbe općenito.

rezidue GM organizama u proizvodu hrane

nije evidentirano

engleski

What is in Osijek approved by the Government: The level of genetically modified organisms (GMOs) in products or level of stands (the substance) of GMO origin of products?

nije evidentirano

rezidue GM organisams in food

nije evidentirano

Podaci o izdanju

4 (4)

2004.

245-245

objavljeno

1332-9545

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)