Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Mikrobiološka održivost i kakvoća svježeg kravljeg sira (CROSBI ID 409364)

Ocjenski rad | diplomski rad

Pavišić, Martina Mikrobiološka održivost i kakvoća svježeg kravljeg sira / Vesna Dobranić (mentor); Zagreb, Veterinarski fakultet, Zagreb, . 2013

Podaci o odgovornosti

Pavišić, Martina

Vesna Dobranić

hrvatski

Mikrobiološka održivost i kakvoća svježeg kravljeg sira

Cilj rada bio je usporediti mikrobiološku kakvoću industrijski proizvedenih svježih sireva triju domaćih proizvođača.Određivane su aerobne mezofilne bakterije, kvasci i plijesni, bakterije mliječne kiseline, E. coli, Staphylococcus aureus, Listeria monocytogenes i Salmonella spp. Dobiveni rezultati pokazuju očekivana odstupanja u mikrobiološkoj kakvoći svježih sireva različitih proizvođača.

svježi sir, mikrobiološka održivost

nije evidentirano

engleski

Microbiological shelf-life and quality of fresh cow cheese

nije evidentirano

fresh cheese, microbiological shelf-life

nije evidentirano

Podaci o izdanju

24

12.04.2013.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Veterinarski fakultet, Zagreb

Zagreb

Povezanost rada

nije evidentirano