Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 86083

Potrošnja mesa za opskrbu ljudi u Europi i proizvodnja svinja u Republici Hrvatskoj - kada, gdje i koliko (I. dio)


Balenović, Tomislav; Balenović, Mirta
Potrošnja mesa za opskrbu ljudi u Europi i proizvodnja svinja u Republici Hrvatskoj - kada, gdje i koliko (I. dio) // Veterinarska stanica : znanstveno-stručni veterinarski časopis, 31 (2000), 6; 331-340 (podatak o recenziji nije dostupan, rasprava, stručni)


Naslov
Potrošnja mesa za opskrbu ljudi u Europi i proizvodnja svinja u Republici Hrvatskoj - kada, gdje i koliko (I. dio)
(Meat consumption for human supllies in Europe and swine production in the Republic of Croatia - when, where and how much (Part I.))

Autori
Balenović, Tomislav ; Balenović, Mirta

Izvornik
Veterinarska stanica : znanstveno-stručni veterinarski časopis (0350-7149) 31 (2000), 6; 331-340

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, rasprava, stručni

Ključne riječi
svinjogojska proizvodnja; potrošnja mesa; proizvodni podaci
(swine production; meat consumption; production data)

Sažetak
Vidi II. dio rada

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekt / tema
053080

Ustanove
Veterinarski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Tomislav Balenović (autor)

Avatar Url Mirta Balenović (autor)

Citiraj ovu publikaciju

Balenović, Tomislav; Balenović, Mirta
Potrošnja mesa za opskrbu ljudi u Europi i proizvodnja svinja u Republici Hrvatskoj - kada, gdje i koliko (I. dio) // Veterinarska stanica : znanstveno-stručni veterinarski časopis, 31 (2000), 6; 331-340 (podatak o recenziji nije dostupan, rasprava, stručni)
Balenović, T. & Balenović, M. (2000) Potrošnja mesa za opskrbu ljudi u Europi i proizvodnja svinja u Republici Hrvatskoj - kada, gdje i koliko (I. dio). Veterinarska stanica : znanstveno-stručni veterinarski časopis, 31 (6), 331-340.
@article{article, year = {2000}, pages = {331-340}, keywords = {swine production, meat consumption, production data}, journal = {Veterinarska stanica : znanstveno-stru\v{c}ni veterinarski \v{c}asopis}, volume = {31}, number = {6}, issn = {0350-7149}, title = {Meat consumption for human supllies in Europe and swine production in the Republic of Croatia - when, where and how much (Part I.)}, keyword = {swine production, meat consumption, production data} }

Uključenost u ostale bibliografske baze podataka:


  • CAB International