Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Učinkovita javna uprava (CROSBI ID 644578)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa

Jurlina Alibegović, Dubravka Učinkovita javna uprava. 2016

Podaci o odgovornosti

Jurlina Alibegović, Dubravka

hrvatski

Učinkovita javna uprava

U plenarnom predavanju je istaknuto da je provedba reformskih mjera za unapređenje sustava javne uprave jedan od strateških ciljeva Vlade Republike Hrvatske. Reformama se žele riješiti slabosti u upravljanju, poboljšati funkcioniranje i povećanje učinkovitosti cijele javne uprave - na državnoj, lokalnoj i regionalnoj razini. Reforma javne uprave neophodna je pretpostavka za stvaranje transparentnog, predvidivog i učinkovitog institucionalnog okvira za provedbu svih resornih reformskih politika koje trebaju dovesti do općeg gospodarskog i društvenog napretka u Republici Hrvatskoj. Cilj reformi je postizanje učinkovite javne uprave usmjerene na korisnike, građane i gospodarstvo.

reformske mjere, javna uprava, Hrvatska

nije evidentirano

engleski

Efficient public administration

nije evidentirano

reform measures, public administration, Croatia

nije evidentirano

Podaci o prilogu

2016.

nije evidentirano

Podaci o matičnoj publikaciji

Podaci o skupu

2. međunarodna konferencija Učinkovito upravljanje u javnom sektoru – preduvjet učinkovitog upravljanja Zagreb, Hotel Westin, 24. svibnja 2016.

ostalo

24.05.2016-24.05.2016

Zagreb, Hrvatska

Povezanost rada

Ekonomija