Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Kemijska svojstva tla i mineralni sastav lišća i grožđa na plantaži stolnog grožđa Revita plant „Buna“ d.o.o. Mostar (CROSBI ID 779760)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Čoga, Lepomir ; Slunjski, Sanja ; Jurkić, Vesna ; Pavlović, Ivan Kemijska svojstva tla i mineralni sastav lišća i grožđa na plantaži stolnog grožđa Revita plant „Buna“ d.o.o. Mostar // Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, ZAVOD ZA ISHRANU BILJA. 2016.

Podaci o odgovornosti

Čoga, Lepomir ; Slunjski, Sanja ; Jurkić, Vesna ; Pavlović, Ivan

hrvatski

Kemijska svojstva tla i mineralni sastav lišća i grožđa na plantaži stolnog grožđa Revita plant „Buna“ d.o.o. Mostar

Istraživanjima je utvrđeno da se radi o vrlo heterogenim površinama, različito opskrbljenim makro i mikro hranivima. U cilju harmonične ishranjenosti vinove loze predlaže se kontrola plodnosti tla na cijeloj plantaži te folijarna analiza lišća u fazi cvatnje, a prema mogućnosti i u fazi šare. Na ovaj način gnojidba bi se temeljila na stupnju opskrbljenosti tla i biljnog materijala hranivima.

stolno grožđe, kemijska svojstva tla, mineralni sastav lišća i grožđa

nije evidentirano

engleski

The chemical properties of soil and mineral composition of the leaves and grapes on the table grapes plantation Revita plant "Buna" Mostar

nije evidentirano

table grapes, chemical properties of soil ; mineral composition of the leaves and grapes

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Sveučilište u Zagrebu Agronomski fakultet, ZAVOD ZA ISHRANU BILJA

2016.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)