Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Standardizacija i sheme kvalitete u pčelarstvu i proizvodnji pčelinjih proizvoda (CROSBI ID 14604)

Autorska knjiga | monografija (stručna)

Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat ; Bašić, Meho ; Budimlić, Asmir ; Jozinović, Antun ; Muhamedbegović, Benjamin ; Jusufhodžić, Zlatko ; Nogić, Ermina ; Milićević, Ivan ; Lipovača, Ada et al. Standardizacija i sheme kvalitete u pčelarstvu i proizvodnji pčelinjih proizvoda. Tuzla: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku 'Hranom do zdravlja' Tuzla, 2016

Podaci o odgovornosti

Šubarić, Drago ; Jašić, Midhat ; Bašić, Meho ; Budimlić, Asmir ; Jozinović, Antun ; Muhamedbegović, Benjamin ; Jusufhodžić, Zlatko ; Nogić, Ermina ; Milićević, Ivan ; Lipovača, Ada ; Alihodžić, Damir

bošnjački

Standardizacija i sheme kvalitete u pčelarstvu i proizvodnji pčelinjih proizvoda

Proizvodnji meda i drugih pčelinjih proizvoda posvećuje se sve veća pažnja s ciljem proizvodnje i distribucije proizvoda određenih svojstava sigurnih za potrošača. Pčelinji proizvodi još uvijek nisu kvalitetno standardizirani, a za sada se u uzgoju pčela sporadično primjenjuju dobra pčelarska praksa, dobra veterinarska praksa i dobra higijenska praksa, a vrlo rijetko različite ISO norme u cilju kvalitetnije realizacije procesa i proizvoda. Monografija "Standardizacija i sheme kvalitete u pčelarstvu i proizvodnji pčelinjih proizvoda" predstavlja neke od osnovnih problema vezanih uz standardizaciju i sustave kvalitete u području pčelarstva i pčelinjih proizvoda.

standardizacija ; dobra praksa ; kvaliteta

nije evidentirano

engleski

Standardization and quality schemes in beekeeping and production of bee products

nije evidentirano

standardization ; good practice ; quality

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Tuzla: Udruženje za nutricionizam i dijetetiku 'Hranom do zdravlja' Tuzla

2016.

978-9926-8127-0-6

58

objavljeno

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija