Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 844125

English for Students of Food Technology I


Obad, Lidija; Šarić, Antonija
English for Students of Food Technology I
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016


Naslov
English for Students of Food Technology I

Autori
Obad, Lidija ; Šarić, Antonija

Vrsta obrazovnog materijala
Udžbenik (visokoškolsko obrazovanje)

Izdavač
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Grad
Osijek

Godina
2016

Stranica
130

ISBN
978-953-7005-42-9

Ključne riječi
chemistry ; changes ; laboratory ; equipment ; ecology

Sažetak
This textbook is intended for the first year students of food technology, and it is composed of 20 units dealing with chemical changes, solutions, acids, bases, laboratory equipment and hazards, nature of organic chemistry, eating disorders.

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Filologija



POVEZANOST RADA


Ustanove
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Lidija Obad (autor)

Avatar Url Antonija Šarić (autor)

Citiraj ovu publikaciju

Obad, Lidija; Šarić, Antonija
English for Students of Food Technology I
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2016
Obad, L. & Šarić, A. (2016) English for Students of Food Technology I. Osijek. Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek.
@unknown{unknown, year = {2016}, pages = {130}, keywords = {chemistry, changes, laboratory, equipment, ecology}, isbn = {978-953-7005-42-9}, title = {English for Students of Food Technology I}, keyword = {chemistry, changes, laboratory, equipment, ecology}, publisher = {Sveu\v{c}ili\v{s}te Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnolo\v{s}ki fakultet Osijek}, publisherplace = {Osijek} }