Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Izvještaj o monitoringu sustava pričvršćenja tramvajskog kolosijeka ''Zagreb 21-CTT'' i ''Zagreb 21-STT'' na Savskoj cesti u Zagrebu (CROSBI ID 779153)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Lakušić, Stjepan ; Haladin, Ivo ; Košćak, Janko Izvještaj o monitoringu sustava pričvršćenja tramvajskog kolosijeka ''Zagreb 21-CTT'' i ''Zagreb 21-STT'' na Savskoj cesti u Zagrebu // Građevinski fakultet. 2015.

Podaci o odgovornosti

Lakušić, Stjepan ; Haladin, Ivo ; Košćak, Janko

hrvatski

Izvještaj o monitoringu sustava pričvršćenja tramvajskog kolosijeka ''Zagreb 21-CTT'' i ''Zagreb 21-STT'' na Savskoj cesti u Zagrebu

Izvještaj objedinjuje provedena mjerenja na ispitnoj dionici tramvajskog kolosijeka u Savskoj ulici na kojoj su ugrađena dva nova tipa kolosiječne konstrukcije "Zagreb 21-CTT" i "Zagreb 21-STT". Provedena su ispitivanja geometrije kolosijeka, kvalitete zavara tračnica, buke i vibracija pri prolasku vozila te naprezanja u kolosiječnoj konstrukciji.

zagreb 21-ctt ; zagreb 21-stt ; vibracije ; buka ; naprezanja ; zavari ; geometrija

nije evidentirano

engleski

Report on monitoring of tramway fastening systems "Zagreb 21-CTT" and "Zagreb 21-STT" on Savska street in Zagreb

nije evidentirano

zagreb 21-ctt ; zagreb 21-stt ; noise ; vibrations ; strain ; welds ; geometry

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Građevinski fakultet

2015.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Građevinarstvo