Neki fermentacijski spojevi u zrelim vinima Malvazije sitarske (Vitis vinifera L.) (CROSBI ID 407364)
Ocjenski rad | diplomski rad
Podaci o odgovornosti
Deltin, Adriano
Alpeza, Ivana
hrvatski
Neki fermentacijski spojevi u zrelim vinima Malvazije sitarske (Vitis vinifera L.)
Cilj rada bio je analiza fermentacijskih aroma u zrelim vinima Malvazije istarske. Sva vina bila su berbe 2009., podrijetlom s tržišta Istre. Dobiveni rezultati doprinos su poznavanju aromatskog profila zrelih, kvalitetnih vina Malvazije sitarske, s naglaskom na spojeve koji nisu postojani, ali se odgovarajućim tehnološkim postupcima i načinima čuvanja vina može utjecati na njihovu životnost i time na ukupnost aromatske kakvoće vina.
Malvazija istarska; vino; fermentacijski spojevi
nije evidentirano
engleski
Some fermentations compounds in Malvazija istarska wines (Vitis vinifera L.)
nije evidentirano
Malvazija istarska; wines; fermentation; compounds
nije evidentirano
Podaci o izdanju
34
15.09.2012.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Veleučilište u Rijeci
Poreč