Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Neki fermentacijski spojevi u zrelim vinima Malvazije sitarske (Vitis vinifera L.) (CROSBI ID 407364)

Ocjenski rad | diplomski rad

Deltin, Adriano Neki fermentacijski spojevi u zrelim vinima Malvazije sitarske (Vitis vinifera L.) / Alpeza, Ivana (mentor); Poreč, Veleučilište u Rijeci, . 2012

Podaci o odgovornosti

Deltin, Adriano

Alpeza, Ivana

hrvatski

Neki fermentacijski spojevi u zrelim vinima Malvazije sitarske (Vitis vinifera L.)

Cilj rada bio je analiza fermentacijskih aroma u zrelim vinima Malvazije istarske. Sva vina bila su berbe 2009., podrijetlom s tržišta Istre. Dobiveni rezultati doprinos su poznavanju aromatskog profila zrelih, kvalitetnih vina Malvazije sitarske, s naglaskom na spojeve koji nisu postojani, ali se odgovarajućim tehnološkim postupcima i načinima čuvanja vina može utjecati na njihovu životnost i time na ukupnost aromatske kakvoće vina.

Malvazija istarska; vino; fermentacijski spojevi

nije evidentirano

engleski

Some fermentations compounds in Malvazija istarska wines (Vitis vinifera L.)

nije evidentirano

Malvazija istarska; wines; fermentation; compounds

nije evidentirano

Podaci o izdanju

34

15.09.2012.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Veleučilište u Rijeci

Poreč

Povezanost rada

Povezane osobe



nije evidentirano