izvor podataka: crosbi
!
Utjecaj zamrzavanja na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca (CROSBI ID 405778)
Ocjenski rad | diplomski rad
Janković, Tamara
Utjecaj zamrzavanja na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca / Blagović, Branka (mentor);
Rijeka, Medicinski fakultet u Rijeci, . 2009
Podaci o odgovornosti
Janković, Tamara
Blagović, Branka
hrvatski
Utjecaj zamrzavanja na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca
Cilj diplomskog rada bio je ispitati promjene u sadržaju sterola i sastavu masnih kiselina pekarskog soja kvasca S. cerevisiae nakon zamrzavanja 7, 14 i 120 dana na temperaturi od -20 °C.
pekarski kvasac; S. cerevisiae; zamrzavanje; steroli; masne kiseline; kromatografija
nije evidentirano
engleski
The effect of freezing on the content of sterols and fatty acid composition of baker’ s yeast
nije evidentirano
baker’ s yeast; S. cerevisiae; freezing; sterols; fatty acids; chromatography
nije evidentirano
Podaci o izdanju
55
03.07.2009.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Medicinski fakultet u Rijeci
Rijeka
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove