Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Utjecaj zamrzavanja na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca (CROSBI ID 405778)

Ocjenski rad | diplomski rad

Janković, Tamara Utjecaj zamrzavanja na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca / Blagović, Branka (mentor); Rijeka, Medicinski fakultet u Rijeci, . 2009

Podaci o odgovornosti

Janković, Tamara

Blagović, Branka

hrvatski

Utjecaj zamrzavanja na sadržaj sterola i sastav masnih kiselina pekarskog kvasca

Cilj diplomskog rada bio je ispitati promjene u sadržaju sterola i sastavu masnih kiselina pekarskog soja kvasca S. cerevisiae nakon zamrzavanja 7, 14 i 120 dana na temperaturi od -20 °C.

pekarski kvasac; S. cerevisiae; zamrzavanje; steroli; masne kiseline; kromatografija

nije evidentirano

engleski

The effect of freezing on the content of sterols and fatty acid composition of baker’ s yeast

nije evidentirano

baker’ s yeast; S. cerevisiae; freezing; sterols; fatty acids; chromatography

nije evidentirano

Podaci o izdanju

55

03.07.2009.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Medicinski fakultet u Rijeci

Rijeka

Povezanost rada

Kemija, Biologija