Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Report on entrepreneurship in Croatia for SMART INNO project Survey & Desk research Preliminary report (CROSBI ID 778808)

Druge vrste radova | izvještaj

Kostelić, Katarina ; urednici: Hlavati, Kristina ; Zenzerović, Robert Report on entrepreneurship in Croatia for SMART INNO project Survey & Desk research Preliminary report // Report on entrepreneurship in Croatia for SMART INNO project Survey & Desk research Preliminary report. Pula, 2015.

Podaci o odgovornosti

Kostelić, Katarina ; urednici: Hlavati, Kristina ; Zenzerović, Robert

engleski

Report on entrepreneurship in Croatia for SMART INNO project Survey & Desk research Preliminary report

SMART INNO je projekt sufinanciran od Europske Unije kroz “IPA Jadranski Program Prekogranične suradnje 2007 – 2013” u okviru prvog poziva za strateške projekte. Projekt spada u temu "inovativnost" u okviru prioriteta 1. Glavni je cilj SMART INNO projekta razviti sustav pametnog umrežavanja za nadzor i brigu o istraživanju i inovacijskim kapacitetima malih i srednjih poduzeća u Jadranskoj regiji. Više podataka o Projektu može se naći na službenoj stranici projekta i na stranicama fakulteta. Cilj provedene ankete je osigurati informacije o razvojnim i istraživačkim potrebama, te investicijskom potencijalu malih i srednjih poduzeća i Start - Upova, kako bi se bolje upoznala problematika poduzetništva u Hrvatskoj, te kako bi se stvorila podloga za preporuke u daljnjem razvoju. Prikupljanje odgovora provodilo se u periodu od 1.listopada 2014. do 23. studenog 2014. i prikupljen je uzorak od 48 ispitanika. Uzorak je podijeljen na ciljne skupine: mala i srednja poduzeća i Start Upovi, istraživače, posredničke organizacije, investitore/ financijske organizacije/ banke, te nositelje politika. Ispunjavanje ankete izvršilo je 24 malih ili srednjih poduzeća ili Start Upova, 7 nositelja politika, 3 investitora ili financijskih organizacija ili banaka, 10 posredničkih agencija i 4 istraživača. Svi podatci objavljeni su u agregiranom obliku, tako da će pojedinačni podatci ostati tajni.

entrepreneurship ; Croatia ; SMART INNO

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Report on entrepreneurship in Croatia for SMART INNO project Survey & Desk research Preliminary report

Pula:

2015.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Ekonomija

Poveznice