Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Correlation between durum wheat SDS sedimentation value and Gluten index method (CROSBI ID 638013)

Prilog sa skupa u zborniku | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija

Jurković, Zorica ; Drezner, Georg ; Peršurić, Đordano ; Šimić, Gordana ; Novoselović, Dario Correlation between durum wheat SDS sedimentation value and Gluten index method // Proceedings of International Congress "Flour-Bread '01" 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists / Ugarčić-Hardi, Žaneta (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2002. str. 35-42

Podaci o odgovornosti

Jurković, Zorica ; Drezner, Georg ; Peršurić, Đordano ; Šimić, Gordana ; Novoselović, Dario

engleski

Correlation between durum wheat SDS sedimentation value and Gluten index method

Povezanost SDS sedimentacijske vrijednosti durum pšenice i gluten indeks metode

SDS sedimentation value; durum wheat; Gluten index

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o prilogu

35-42.

2002.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

Proceedings of International Congress "Flour-Bread '01" 3rd Croatian Congress of Cereal Technologists

Ugarčić-Hardi, Žaneta

Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

953-97478-9-9

Podaci o skupu

Nepoznat skup

predavanje

29.02.1904-29.02.2096

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija