Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Povrćarstvo (CROSBI ID 746620)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Lešić, Ružica ; Borošić, Josip ; Buturac, Ivan ; Herak Ćustić, Mirjana ; Poljak, Milan ; Romić, Davor Povrćarstvo. Čakovec: Zrinski, 2016. 660..

Podaci o odgovornosti

Lešić, Ružica ; Borošić, Josip ; Buturac, Ivan ; Herak Ćustić, Mirjana ; Poljak, Milan ; Romić, Davor

hrvatski

Povrćarstvo

Povrćarstvo (III. dopunjeno izdanje) je udžbenik Sveučilišta u Zagrebu. Ovisno o gospodarskoj vrijednosti u nas, u udžbeniku su, u širem ili užem opsegu, obrađene 83 kulture kroz poglavlja o podrijetlu, hranidbenoj i zdravstvenoj vrijednosti, proizvodnji u svijetu i u nas, morfološkim i biološkim svojstvima, ekološkim uvjetima (klima, tlo), potrebi hraniva i gnojidbi, izboru kultivara, tehnologiji uzgoja ovisno o namjeni (izravna sjetva i iz presadnica, na otvorenom i u zaštićenim prostorima), berbi i prinosima, doradi i skladištenju.

povrće; biologija; morfologija; uvjeti uzgoja; uzgoj; ishrana; navodnjavanje; berba; skladištenje

III. dopunjeno izdanje

engleski

Vegetable crops

nije evidentirano

vegetables; botany; morphology; cultivation conditions; culture; nutrition; irrigation; harvest; storage

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Čakovec: Zrinski

660

2016.

nije evidentirano

objavljeno

978-953-155-133-5

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)