Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

PRIRUČNIK za polaznike „IZOBRAZBE O GOSPODARENJU OTPADOM“ (CROSBI ID 778430)

Druge vrste radova | ostalo

Sofilić, Tahir PRIRUČNIK za polaznike „IZOBRAZBE O GOSPODARENJU OTPADOM“ // PRIRUČNIK za polaznike „IZOBRAZBE O GOSPODARENJU OTPADOM“. 2015.

Podaci o odgovornosti

Sofilić, Tahir

hrvatski

PRIRUČNIK za polaznike „IZOBRAZBE O GOSPODARENJU OTPADOM“

Ovaj Priručnik je namijenjen polaznicima Izobrazbe o gospodarenju otpadom, a u svrhu stjecanja i dopunjavanja znanja iz područja gospodarenja otpadom. Priručnik je pisan sukladno zahtjevima Programa izobrazbe o gospodarenju otpadom (NN br. 77/15) kojeg je donijelo Ministarstvo zaštite okoliša i prirode na temelju članka 52. stavka 3. Zakona o održivom gospodarenju otpadom (NN br. 94/13), a kojim je uređen sadržaj i način provedbe izobrazbe u gospodarenju otpadom. Pri pisanju ovog Priručnika, korištena je dostupna literatura, a prije svega pravna stečevina EU i važeći zakonski i drugi propisi Republike Hrvatske, te drugi stručni i znanstveni literaturni izvori relevantni za područje gospodarenja otpadom.

otpad; gospodarenje; izobrazba

nije evidentirano

engleski

MANUAL for " EDUCATION OF WASTE MANAGEMENT "

nije evidentirano

waste; management; education

nije evidentirano

Podaci o izdanju

PRIRUČNIK za polaznike „IZOBRAZBE O GOSPODARENJU OTPADOM“

2015.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Povezane osobe




Temeljne tehničke znanosti