Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Socijalni i ekonomski uvjeti studentskog života u Hrvatskoj: Nacionalno izvješće istraživanja EUROSTUDENT za Hrvatsku za 2014. (CROSBI ID 778389)

Druge vrste radova | izvještaj

Šćukanec, Ninoslav ; Sinković, Matija ; Bilić, Ria ; Doolan, Karin ; Cvitan, Mirna Socijalni i ekonomski uvjeti studentskog života u Hrvatskoj: Nacionalno izvješće istraživanja EUROSTUDENT za Hrvatsku za 2014. // Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. 2015.

Podaci o odgovornosti

Šćukanec, Ninoslav ; Sinković, Matija ; Bilić, Ria ; Doolan, Karin ; Cvitan, Mirna

hrvatski

Socijalni i ekonomski uvjeti studentskog života u Hrvatskoj: Nacionalno izvješće istraživanja EUROSTUDENT za Hrvatsku za 2014.

U izvješću se predstavljaju podaci EUROSTUDENT V istraživanja za Hrvatsku. Cilj istraživanja je bio prikupiti podatke o demografskom profilu studentskog tijela, socioekonomskom statusu studenata, troškovima koje studenti imaju za vrijeme studija, izvorima financiranja, zadovoljstvu studenata različitim aspektima studija, radu za vrijeme studija te o njihovim iskustvima i planovima za međunarodnu mobilnost.

socijalna dimenzija visokog obrazovanja

nije evidentirano

engleski

Social and economic conditions of student life in Croatia: National EUROSTUDENT research report for 2014.

nije evidentirano

social dimension of higher education

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta

2015.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Sociologija

Poveznice