Masnoće u hrani - prijatelj ili neprijatelj zdravlja (CROSBI ID 56021)
Prilog u knjizi | stručni rad
Podaci o odgovornosti
Delaš, Ivančica
hrvatski
Masnoće u hrani - prijatelj ili neprijatelj zdravlja
Rad predstavlja osvrt na važnost masnoća u prehrani, s naglaskom na esencijalne masne kiseline i rizike bezmasne prehrane. Iako se masnoće povezuju s povećanim rizikom od razvoja bolesti krvožilnog sustava, dijabetesa i drugih, njihova uloga u izgradnji ljudskog organizma i opskrbi energijom ne smije se zanemariti
masnoće, hrana, zdravlje
nije evidentirano
engleski
Fats in food - friend or foe for the health
nije evidentirano
fats, nutrition, health
nije evidentirano
Podaci o prilogu
242-243.
objavljeno
Podaci o knjizi
100 (i pokoja više) crtica iz znanosti o prehrani
Šatalić Zvonimir
Koprivnica: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
2013.
978-953-6893-01-0