The influence of keeping pheasants in captivity vs. nature on the biological value of meat and its use in human nutrition (CROSBI ID 226870)
Prilog u časopisu | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija
Podaci o odgovornosti
Tucak, Zvonimir ; Škrivanko, Mario ; Posavčević, Štefica ; Periškić, Marin ; Bošković, Ivica ; Jumić, Vlado
engleski
The influence of keeping pheasants in captivity vs. nature on the biological value of meat and its use in human nutrition
Istraživanja su imala za cilj utvrditi biološku vrijednost mesa fazana uzgojenih u prirodi i u fazanerijama. Rezultati ukazuju da kvaliteta mesa fazana uzgojenih u prirodi ima veću biološku vrijednost od mesa fazana uzgojenih u fazanerijama, a time i prednost u ljudskoj prehrani.
pheasants ; breeding ; animal nutrition ; meat ; biological value ; human nutrition
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Povezanost rada
Biologija, Prehrambena tehnologija, Veterinarska medicina