Tehnologija prerade svježeg ploda smokve u želirane proizvode džem i marmeladu za OPG Marinko Vukšević (CROSBI ID 778233)
Druge vrste radova | elaborat/studija
Podaci o odgovornosti
Brkljača, Mia ; Rumora, Jasna
hrvatski
Tehnologija prerade svježeg ploda smokve u želirane proizvode džem i marmeladu za OPG Marinko Vukšević
Za potrebe OPG-a Vukšević izrađen je elaborat mini-pogona za proizvodnju želiranih proizvoda od svježeg ploda smokve. Kapacitet pogona je 400kg/dnveno a pogon se sastoji od stroja za pranje plodova, pokretne trake za pregled plodova, stroja za rezanje i sjeckanje voća i povrća, stroja za pasiranje, stroja proizvodnju kaše, stroja za kuhanje džema, punilice, i pasterizacije, stroja za zatvaranje čepa i dispenzera za etikete i stroja za pranje boca i staklenki.
konzerviranje hrane; mini-pogon; pasterizacija
nije evidentirano
engleski
Technology of fig fruit processing in jelly products jam and marmelade
nije evidentirano
food preservation; mini-plant; pasterization
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Studija
2015.
nije evidentirano
objavljeno