Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Tehnologija prerade svježeg ploda smokve u želirane proizvode džem i marmeladu za OPG Marinko Vukšević (CROSBI ID 778233)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Brkljača, Mia ; Rumora, Jasna Tehnologija prerade svježeg ploda smokve u želirane proizvode džem i marmeladu za OPG Marinko Vukšević // Studija. 2015.

Podaci o odgovornosti

Brkljača, Mia ; Rumora, Jasna

hrvatski

Tehnologija prerade svježeg ploda smokve u želirane proizvode džem i marmeladu za OPG Marinko Vukšević

Za potrebe OPG-a Vukšević izrađen je elaborat mini-pogona za proizvodnju želiranih proizvoda od svježeg ploda smokve. Kapacitet pogona je 400kg/dnveno a pogon se sastoji od stroja za pranje plodova, pokretne trake za pregled plodova, stroja za rezanje i sjeckanje voća i povrća, stroja za pasiranje, stroja proizvodnju kaše, stroja za kuhanje džema, punilice, i pasterizacije, stroja za zatvaranje čepa i dispenzera za etikete i stroja za pranje boca i staklenki.

konzerviranje hrane; mini-pogon; pasterizacija

nije evidentirano

engleski

Technology of fig fruit processing in jelly products jam and marmelade

nije evidentirano

food preservation; mini-plant; pasterization

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Studija

2015.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija), Prehrambena tehnologija