Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Tehnologija sušenja svježeg ploda smokve za OPG Marinko Vukšević (CROSBI ID 778232)

Druge vrste radova | elaborat/studija

Brkljača, Mia ; Rumora, Jasna Tehnologija sušenja svježeg ploda smokve za OPG Marinko Vukšević // Studija. 2015.

Podaci o odgovornosti

Brkljača, Mia ; Rumora, Jasna

hrvatski

Tehnologija sušenja svježeg ploda smokve za OPG Marinko Vukšević

Plod smokve se na većim plantažama zbog kratkog vremena čuvanja ploda u svježem stanju i osjetljivosti na transport često mora konzervirati. Za potrebe OPG-a Vukšević izređen je elaborat pogona za konzerviranje smokve sušenjem kapaciteta 300 kg/ dnevno.

ruralni razvoj; prerada; voće

nije evidentirano

engleski

Fig fruit drying tehnology for OPG Marinko Vukšević

nije evidentirano

rural development; processing; fruit

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Studija

2015.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija), Prehrambena tehnologija