izvor podataka: crosbi
!
Tehnologija sušenja svježeg ploda smokve za OPG Marinko Vukšević (CROSBI ID 778232)
Druge vrste radova | elaborat/studija
Brkljača, Mia ; Rumora, Jasna
Tehnologija sušenja svježeg ploda smokve za OPG Marinko Vukšević // Studija. 2015.
Podaci o odgovornosti
Brkljača, Mia ; Rumora, Jasna
hrvatski
Tehnologija sušenja svježeg ploda smokve za OPG Marinko Vukšević
Plod smokve se na većim plantažama zbog kratkog vremena čuvanja ploda u svježem stanju i osjetljivosti na transport često mora konzervirati. Za potrebe OPG-a Vukšević izređen je elaborat pogona za konzerviranje smokve sušenjem kapaciteta 300 kg/ dnevno.
ruralni razvoj; prerada; voće
nije evidentirano
engleski
Fig fruit drying tehnology for OPG Marinko Vukšević
nije evidentirano
rural development; processing; fruit
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Studija
2015.
nije evidentirano
objavljeno
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove