Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Dvadeset pet godina znanstvenih skupova i trideset pet godina djelatnosti HDPL-a: Prevođenje i znanost o prevođenju (CROSBI ID 778121)

Druge vrste radova | ostalo

Antunović, Goranka Dvadeset pet godina znanstvenih skupova i trideset pet godina djelatnosti HDPL-a: Prevođenje i znanost o prevođenju // Aktualna istraživanja u primijenjenoj lingvistici ; Zbornik radova s 25. međunarodnog skupa HDPL-a. 2012.

Podaci o odgovornosti

Antunović, Goranka

hrvatski

Dvadeset pet godina znanstvenih skupova i trideset pet godina djelatnosti HDPL-a: Prevođenje i znanost o prevođenju

Prijevodi i prevođenje važan su predmet znanstvenog i stručnog interesa članova HDPL-a, redovno zastupljeni u pojedinim radovima na godišnjim znanstvenim konfrencijama Društva, a 1995. su bili i glavna tema skupa. U radovima se razmatraju iz različitih perspektiva, od kojih se u ovom pregledu izdvajaju tri, zastupljene u većem broju radova te još četiri, rjeđe zastupljene, no važne jer korespondiraju s važnim istraživačkim usmjerenjima suvremene znanosti o prevođenju.

prevođenje; znanost o prevođenju; skupovi HDPL-a

nije evidentirano

engleski

Twenty five years of scientific conferences and thirty five years of CALS's activity: Translation and Translation Studies

nije evidentirano

translation; translation studies; CALS conferences

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Aktualna istraživanja u primijenjenoj lingvistici ; Zbornik radova s 25. međunarodnog skupa HDPL-a

2012.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Filologija