Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Utjecaj načina izrade i temperature pečenja na svojstva opeke (CROSBI ID 402211)

Ocjenski rad | sveučilišni preddiplomski završni rad

Bušić, Robert Utjecaj načina izrade i temperature pečenja na svojstva opeke / Netinger, Ivanka (mentor); Osijek, Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek, 2011

Podaci o odgovornosti

Bušić, Robert

Netinger, Ivanka

hrvatski

Utjecaj načina izrade i temperature pečenja na svojstva opeke

Izrađeni su uzorci opeka ručno i strojno i pečeni na temperaturama 1000 ◦C i 1050 ◦C. Ispitani su tlačna čvrstoća, upijanje vode i početno upijanje vode te doneseni zaključci o utjecaju temperature pečenja opeke na njezina svojstva.

opeka; tlačna čvrstoća; upijanje vode; početno upijanje

nije evidentirano

engleski

Influence of production method and firing temperature on properties of clay brick

nije evidentirano

clay brick; compressive strength; water absorption; initial water absorption

nije evidentirano

Podaci o izdanju

34

11.09.2011.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Građevinski i arhitektonski fakultet Osijek

Osijek

Povezanost rada

Građevinarstvo