Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Program predškole: osnovne metodičke smjernice (CROSBI ID 13664)

Autorska knjiga | priručnik

Visković, Ivana ; Zeleničić, Marina Program predškole: osnovne metodičke smjernice. Banja Luka: In fondacija, 2015

Podaci o odgovornosti

Visković, Ivana ; Zeleničić, Marina

Ivanović, Branka ; Božić, Aleksandar

hrvatski

Program predškole: osnovne metodičke smjernice

Priručnik daje osnovne teorijske postavke kurikuluma predškole i mogućnosti implementacije u praksi institucionalnog odgojno-obrazovnog rada s djecom u godini pred polazak u osnovnu školu. Kroz kompetencijski pristup pojašnjava se namjena, metodički postupci i očekivani ishodi predškole. Naznačene su mogućnosti projektnog rada s djecom te važnost uključivanja roditelja u konstrukciju kurikuluma.

kurikulum; metodičke smjernice; predškola;

Ova publikacija je dio projekta “Unaprjeđenje pripreme djece za školu u Kantonu 10" koji je implementirala In fondacija -fondacija za unaprjeđenje socijalne uključenosti djece i mladih u BiH, u sklopu podrške inicijativi Ministarstva znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije pod sloganom "Povećajmo mogućnosti djeci u Bosni i Hercegovini za rano učenje”. Projekt je podržao UNICEF Bosne i Hercegovine u okviru zajedničkog projekta UN agencija “Primjena koncepta ljudske sigurnosti u stabiliziranju zajednica u Kantonu 10”, kao i iz sredstava Fondacije “Dubai Cares“.

engleski

Preschool Program: basic methodological guidelines

nije evidentirano

curriculum; methodological guideliness; preschool

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Banja Luka: In fondacija

2015.

978-9926-8042-0-6

136

objavljeno

Povezanost rada

Pedagogija