Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Očuvanje biološke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povrća (CROSBI ID 632971)

Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | domaća recenzija

Pohajda, Ines ; Dudaš, Slavica ; Vrankulj, Ana ; Lukšić, Katarina Očuvanje biološke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povrća // 1. Hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća- Zbornik radova / Gospodarski list (ur.). Opatija: Gospodarski list, 2015. str. 81-81

Podaci o odgovornosti

Pohajda, Ines ; Dudaš, Slavica ; Vrankulj, Ana ; Lukšić, Katarina

hrvatski

Očuvanje biološke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povrća

Tijekom dvogodišnjeg razdoblja na području Hrvatske praćene su mjere očuvanja biološke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povrća. Istraživanjem je utvrđeno da mjere očuvanja biološke raznolikosti unutar integrirane proizvodnje povrća u Hrvatskoj provodi 73, 03% proizvođača.

Biološka raznolikost ; integrirana proizvodnja ; proizvodnja povrća

nije evidentirano

engleski

Maintenance of biodiversity in the integrated production of vegetables

nije evidentirano

biodiversity ; integrated production ; vegetable production

nije evidentirano

Podaci o prilogu

81-81.

2015.

objavljeno

Podaci o matičnoj publikaciji

1. Hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća- Zbornik radova

Gospodarski list

Opatija: Gospodarski list

Podaci o skupu

1. hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća

predavanje

18.11.2015-20.11.2015

Opatija, Hrvatska

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)