Očuvanje biološke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povrća (CROSBI ID 632971)
Prilog sa skupa u zborniku | sažetak izlaganja sa skupa | domaća recenzija
Podaci o odgovornosti
Pohajda, Ines ; Dudaš, Slavica ; Vrankulj, Ana ; Lukšić, Katarina
hrvatski
Očuvanje biološke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povrća
Tijekom dvogodišnjeg razdoblja na području Hrvatske praćene su mjere očuvanja biološke raznolikosti u integriranoj proizvodnji povrća. Istraživanjem je utvrđeno da mjere očuvanja biološke raznolikosti unutar integrirane proizvodnje povrća u Hrvatskoj provodi 73, 03% proizvođača.
Biološka raznolikost ; integrirana proizvodnja ; proizvodnja povrća
nije evidentirano
engleski
Maintenance of biodiversity in the integrated production of vegetables
nije evidentirano
biodiversity ; integrated production ; vegetable production
nije evidentirano
Podaci o prilogu
81-81.
2015.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
1. Hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća- Zbornik radova
Gospodarski list
Opatija: Gospodarski list
Podaci o skupu
1. hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća
predavanje
18.11.2015-20.11.2015
Opatija, Hrvatska